Will Grayson, Will Grayson

av John Green och David Levithan, 2010
Will Grayson heter en depprimerad honomsexuell kille utanför Chicago. Will Grayson heter en annan kille från Chicago som cirkulerar lite bland kompisgäng och håller tillbaka både känslor och åsikter. Dessa två killar som delar namn träffas under kväll på ett högts osannorlikt sätt och efter det ändras båda deras liv rätt trastiskt...
 
Ett citat ur boken: When I look at the guys and girls at the other tables, I wonder what they could possibly have to say to each other.
 
Jag hade sjuka förväntningar när jag började läsa den här boken, så den stora frågan är ju... blev jag besviken? Svar: Nej! Jag blev inte besviken! Det kanske inte var de slående starka meningarna som bara sammanfattar hela ens liv som John Green har lyckats med förut, men hela storyn, budskapet, var amazing. Igenkänningsfaktor fanns absolut men tyvärr varken grär eller skrattade jag, dock drog jag lite på mungiporna vid ett flertal tillfällen. Jag trodde jag skulle få svårt att hålla min dead-line, men nej, jag kunde inte lägga ifrån mig den och nu blev jag klar i god tid! Kan inte göra mycket mer än att applådera Mr Green och Mr Leuithan. Kanske David Levithans andra verk är värt att kolla upp?
 
Will Grayson, Will Grayson får...
 
4 av 5 likes!
 Kom ihåg mig?
Min boklista är lång och alla böcker verkar helt underbara, grejen är dock att jag är oerhört lat och tar mig sällan tid till att läsa! Nu ska det bli ändring på det. På den här bloggen kommer jag sätta upp deadlines för böckerna och en efter en bocka av de genom att göra en liten recension av de i ett inlägg. Boklistan kanske inte blir kortare, utan kanske bara längre om mina läsare ger mig boktips, men det gör inget, tvärtom! Jag vill vara den som alltid har näsan i en bok.

HannaVic logotype