Jag fortsätter läsa om Harry Potter...

Ny dead-line ska sättas. Denna gång för Harry Potter and the goblet of fire. Jag har klarat båda mina tidigare dead-lines, med god marginal också! Den här gången är boken dubbel så tjock som föregående, 636 sidor. Fick jag en månad på mig för 317 sidor, bör jag få två månader på mig att läsa ut denna... Men det känns nästan lite för snällt, så vi säger en månad nu också, men som bonus för att jag läste ut the prisoners of Azkaban 10 dagar innan dens dead-line, lägger jag på de dagarna på den här dead-linen.
 
Bok: Harry Potter and the goblet of fire
Dead-line: 1 november 2014

Harry Potter and the prisoner of Azkaban

av J.K Rowling, 1999
Dåså, då har man läst om Harrys tredje år på Hogwarts i the prisoner of Azkaban. Ett år där alla pratar om den hemska Sirius Black, den första som någonsin lyckas fly från fängelset Azkaban. Inte nog med att han flytt därifrån, det sägs att han flytt för att hitta och döda Harry! Alla gör dock sitt bästa för att få ett normalt år på Hogwarts, som är övervakat av de vidriga dementorerna, vakter från Azkaban. 
 
Ett citat ur boken: Don't let the Muggles get you down!
 
Jag älskar den här boken! Jag älskar att den är lite utav en deckare, med den perfekta avslutningen, allt är så sjukt smart ihopsatt. Vet inte om det är min absoluta favoritdel i serien, men den är lätt en utav de bästa! Tyvärr har jag tittat sönder filmen, men boken är ju ändå sjukt mycket bättre. När jag skrev om förre delen nämnde jag att det märktes att det var en barnbok, det tycker jag inte alls märks lika tydligt i bok nummer tre. Harry och gänget är ju trots allt tonåringar nu!
 
Självklart tycker att denna bok ska läsas, om man inte orkar läsa hela Harry Potter serien kan man nästan läsa bara den här delen - dock blir den säkert bättre om man är så pass insatt att man läst de första två böckerna också.
 
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban får...
 
5 av 5 likes!
 

Nästa bok är nere från hyllan

Harry Potter and the prisoner of Azkaban ligger nu bredvid mig och det är dags att sätta ny dead-line. Boken har 317 sidor och jag tror jag sätter en ganska snäll dead-line den här gången också. Jag får september på mig.
 
Bok: Harry Potter and the prisoner of Azkaban
Dead-line: 1 oktober 2014
Min boklista är lång och alla böcker verkar helt underbara, grejen är dock att jag är oerhört lat och tar mig sällan tid till att läsa! Nu ska det bli ändring på det. På den här bloggen kommer jag sätta upp deadlines för böckerna och en efter en bocka av de genom att göra en liten recension av de i ett inlägg. Boklistan kanske inte blir kortare, utan kanske bara längre om mina läsare ger mig boktips, men det gör inget, tvärtom! Jag vill vara den som alltid har näsan i en bok.

HannaVic logotype