Torka aldrig tårar utan handskar - 1. Kärleken

Se där, läst non-stop hela eftermiddagen och kvällen och ja, 103/292 lästa sidor blev 292/292. 

av Jonas Gardell, 2012
Det är första delen i en triologi och handlar om homosexuella under svenska 70- och 80-talet. Man får följa Rasmus och Benjamin, två väldigt olika individer, båda unga, bor i Stockholm och är homosexuella. 
 
Ett citat ur boken: Det är en synd att falla.
 
Säger med en gång att den här boken inte är min stil, ja, jag har suttit och sträckläst den, men inte för att jag inte kunde lägga ifrån mig, att den var så bra att jag bara var tvungen att fortsätta, nej, jag läste för att bli av med den. Men den var inte dålig, verkligen inte! Jag fattar varför den är så omtalad och jag gillar Gardells språk, det är inspirerande. Jag kunde på minst ett ställe se mig själv i både Rasmus och Benjamin.
 
Kan väl rekommendera den här boken, den är fin, jag vet inte om jag kommer skriva upp bok nummer två och tre på min boklista, men tv-serien ska absolut ses! 
 
Torka aldrig tårar utan handskar - 1. Kärleken får...
 
3 av 5 likes!
 Kom ihåg mig?
Min boklista är lång och alla böcker verkar helt underbara, grejen är dock att jag är oerhört lat och tar mig sällan tid till att läsa! Nu ska det bli ändring på det. På den här bloggen kommer jag sätta upp deadlines för böckerna och en efter en bocka av de genom att göra en liten recension av de i ett inlägg. Boklistan kanske inte blir kortare, utan kanske bara längre om mina läsare ger mig boktips, men det gör inget, tvärtom! Jag vill vara den som alltid har näsan i en bok.

HannaVic logotype