The last guardian

Jeff Grubb, 2002
Khadgar är en ung magiker som har blivit utvald till att bli den store magiker Medivhs lärling. När han kommer dit känner han sig mer som en assisent men vägrar att ge upp chansen att få bli upplärd av Medivh.
 
Ett citat från boken: You can either plan to be eternally vigilant and ready, eschewing life as we know it, or be willing to enjoy life and pay the price.
 
Meh. Som förra boken - ovärd att läsa om man inte spelar WoW. Tog rätt lång tid att komma in i den. Har ärligt talat inte så mycket att säga om den, vilket jag antar säger en del. Den var okej, men nu är jag glad över att inte läsa med Warcraft på ett tag. 
 
The last guardian får...
 
1 av 5 likes!
 
Min boklista är lång och alla böcker verkar helt underbara, grejen är dock att jag är oerhört lat och tar mig sällan tid till att läsa! Nu ska det bli ändring på det. På den här bloggen kommer jag sätta upp deadlines för böckerna och en efter en bocka av de genom att göra en liten recension av de i ett inlägg. Boklistan kanske inte blir kortare, utan kanske bara längre om mina läsare ger mig boktips, men det gör inget, tvärtom! Jag vill vara den som alltid har näsan i en bok.

HannaVic logotype