Materiell lycka

För många i min ålder är materiell lycka kläder, skor eller väskor men nope, inte för mig. Visst sånt är väl också kul, men riktig materiell lycka för mig är en trave nya böcker då man bara känner på sig att de kommer vara riktigt bra! Jag sitter nu och tittar på mina fyra nya böcker och ler, kan knappast vänta tills jag fort börja läsa dessa!
 
Jag har en dead-line i veckan som kommer och boken kommer nog läsas ut redan imorgon men jag ska ta ett litet break från internet i två veckor, vilket innebär att inlägget om Revolt inte kommer upp förrän typ första december. Då jag inte kommer vara online kommer jag få mycket typ över till att läsa, så det kanske till och med kommer upp två inlägg när jag loggar in igen!
Min boklista är lång och alla böcker verkar helt underbara, grejen är dock att jag är oerhört lat och tar mig sällan tid till att läsa! Nu ska det bli ändring på det. På den här bloggen kommer jag sätta upp deadlines för böckerna och en efter en bocka av de genom att göra en liten recension av de i ett inlägg. Boklistan kanske inte blir kortare, utan kanske bara längre om mina läsare ger mig boktips, men det gör inget, tvärtom! Jag vill vara den som alltid har näsan i en bok.

HannaVic logotype