Nu då?

Wow, fattar inte riktigt att jag redan läst ut alla de böcker jag köpte hem i våras. Okej, det var bara fyra stycken, men ändå! Nu är det bara en bok jag kan läsa från min lista, om jag inte vill ta en paus i några dagar medan jag beställer hem nya, vilket jag tycker vore synd när jag kommit in i ett flow. Så jag attackerar typ de tjockaste böckerna jag sett. Första delen, yes, jag är tillbaka i en serie, är 807 sidor. Och tvåan ser i alla fall ut att vara en bra bit mycket tjockare, så jag antar att de bara blir längre och längre... Så när det kommer till den här serien kommer jag nog göra något som jag egentligen inte tycker om. Jag kommer ta pauser och läsa annat mellan delarna. Jag är inte helt bestämt mig angående detta, vi tar det när jag läst första delen tycker jag! 
 
Och angående dead-line tänker jag väl att sure, skolan började idag, jag kommer få en del att göra och jag in i andra gamla rutiner också som tar mycket tid, men jag vill läsa mycket, jag vill prioritera min läsning. Så Det blir en rätt hård dead-line den här gången...
 
Bok: A game of thrones
Dead-line: 1 oktober 2015
Min boklista är lång och alla böcker verkar helt underbara, grejen är dock att jag är oerhört lat och tar mig sällan tid till att läsa! Nu ska det bli ändring på det. På den här bloggen kommer jag sätta upp deadlines för böckerna och en efter en bocka av de genom att göra en liten recension av de i ett inlägg. Boklistan kanske inte blir kortare, utan kanske bara längre om mina läsare ger mig boktips, men det gör inget, tvärtom! Jag vill vara den som alltid har näsan i en bok.

HannaVic logotype