Nya tag, eller...?

Ännu en serie har jag nu lagt bakom mig. Eller inte riktigt, har en liten enskild novell från Meyer som ändå hör till Twilight-världen. Men jag orkar inte riktigt läsa den just nu. Mycket händer nu innan skolan slutar för den här terminen. Så jag har redan börjat med en annan bok.
 
En utav mina absoluta favoritböcker. Författaren är ett litterärt geni. Filmen fick mig att gråta floder (något som aldrig händer). Första gången jag läste boken i fråga, läste jag den snabbare än jag någonsin läst en bok frivilligt. Jag har velat läsa om den ett ganska bra tag nu. Kan ni lista ut vilken bok det är?
 
Bok: The fault in our stars
Dead-line: 1 juni 2015Kom ihåg mig?
Min boklista är lång och alla böcker verkar helt underbara, grejen är dock att jag är oerhört lat och tar mig sällan tid till att läsa! Nu ska det bli ändring på det. På den här bloggen kommer jag sätta upp deadlines för böckerna och en efter en bocka av de genom att göra en liten recension av de i ett inlägg. Boklistan kanske inte blir kortare, utan kanske bara längre om mina läsare ger mig boktips, men det gör inget, tvärtom! Jag vill vara den som alltid har näsan i en bok.

HannaVic logotype