Harry Potter and the deathly hallows

av J.K. Rowling, 2007
Sista delen! Från att förra boken kändes väldigt seg och inte så händelserik så är den här väldigt fartfull. Det händer saker hela tiden, det är aldrig långtråkigt när vi får följa med Harry, Ron och Hermione när de ger sig ut för att avsluta den uppgift Dumbledore påbörjat och lämnat i deras händer. En uppgift som inte är lätt på något sätt men när den är avslutad kommer det ge dem möjligheten att förinta Lord Voldemort för gott.
 
Ett citat ur boken: Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?
 
Jag gillar verkligen den här delen. Ett perfekt avslut. Man får svar på alla frågor och allt är sjukt mycket tydligare än vad det är i filmerna. Vissa delar i den här boken är nog bland det bästa som finns skrivet. Jag tycker att det är jättekul att läsa om hur det är att vara nybliven vuxen trollkarl/häxa och hur det är för de att komma ut i riktiga magivärlden och på riktigt använda sig av sin magi. Boken är också, som de tidigare, full av vänskap, kärlek och uppoffringar. Riktigt svårt att skriva utan att spoila en massa! Men om det inte varit tydligt nog säger jag det igen: J.K. Rowling har skrev ett mästerverk när hon skrev Harry Potter och den är mer än läsvärd!
 
Harry Potter and the deathly hallows får...
 
5 av 5 likes!
 Kom ihåg mig?
Min boklista är lång och alla böcker verkar helt underbara, grejen är dock att jag är oerhört lat och tar mig sällan tid till att läsa! Nu ska det bli ändring på det. På den här bloggen kommer jag sätta upp deadlines för böckerna och en efter en bocka av de genom att göra en liten recension av de i ett inlägg. Boklistan kanske inte blir kortare, utan kanske bara längre om mina läsare ger mig boktips, men det gör inget, tvärtom! Jag vill vara den som alltid har näsan i en bok.

HannaVic logotype